این بخش که روز جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳ راهاندازی شد به انتشار اخبار و گزارش فعالیتهای کنفدراسیون در دست تأسیس انجیاوهای توسعهگرا اختصاص داده میشود.
گفتنی است مبتکر تأسیس این کنفدراسیون آقای عبدالعلی حسینیون بوده است. به پیشنهاد ایشان نخستین نشست هسته اولیه گروه حامیان تأسیس این کنفدراسیون، با حضور وی و خانم روژیا وثوقی و داود حسین شامگاه روز پنجشنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۳ در دفتر کارگاههای آموزش دستورنامه رابرت (کادرها) برگزار شد.
روزشمار رویدادهای این جریان، در آینده منتشر میشود.
در ششمین نشست هسته اولیه گروه حامیان تأسیس «کنفدراسیون انجیاوهای توسعهگرا» که ساعت ۲۰ روز پنحشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ با حضور یک عضو جدید (آقای عبدالله مرادی) در دفتر کارگاه های آموزش دستورنامه رابرت (قواعد دموکراسی) برگزار شد، بیانیه تأسیس «گروه حامیانِ» تأسیس این کنفدارسیون به تصویب رسید و قرار شد هر یک از اعضای هسته اولیه گروه حامیان، متن این بیانیه را همراه با دعوتنامهای که مفاد اصلی آن به تصویب گروه رسیده است، برای فعالان اجتماعی پروفشنال که از ایده اتحاد انجیاوهای توسعهگرا در چارچوب «قواعد دموکراسی» (دستورنامه رابرت) حمایت خواهند کرد، ارسال کنند.
خاطر نشان میکند ایده تأسیس کنفدراسیون انجیاوهای توسعهگرا (نام موقت) براساس قواعد دموکراسی، بر این مفروضات بنا شده است که:
۱. در روند تأسیس «گروه حامیان» این کنفدارسیون و تدوین و تصویب اسناد مورد نیاز، اعضای این گروه با قواعد نسبتاً پیچیده سواد دموکراسی آشناتر خواهند شد؛
۲. در پرتو آشنایی عمیقتر اعضای گروه حامیان با قواعد دموکراسی، رویکرد آنان نسبت به موانع توسعه در کشور، به صورت بنیادین متحول خواهد شد و اهمیت ترویج قواعد دموکراسی و ساختن جوامع مردم خودقانونگذار را به عنوان پیششرط ضروری برای توسعهپایدار بهتر درک خواهند کرد؛
۳. این افراد قادر خواهند شد به مرور اعضای انجیاوهای مبتوع خود را نسبت به فراگیری قواعد دموکراسی تشویق و ترغیب کنند؛
۴. و در مرحله بعد، انجیاوهای توسعهگرا، نسبت به بازآفرینی فرهنگسازمانی خود در پرتو قواعد دموکراسی اقدام خواهند کرد؛
۵. و تازه در آن مرحله است که قادر خواهند شد نمایندگان خود را برای برگزاری اجلاس بنیانگذاران کنفدارسیون انجیاوهای توسعهگرا بر اساس قواعد دموکراسی انتخاب و اعزام کنند تا اساسنامه، مانیفست، برنامه استراتژیک و دستور شرف اعضای خود را براساس قواعد دموکراسی تدوین و تصویب کنند.
۶. انتظار میرود این گروه از انجیاوهای توسعهگرا قادر خواهند شد به درک مشترک از اصلیترین مانع توسعه پایدار دست یابند که از طریق آموزش و کسب مهارت قابل رفع است.
با عنایت به نکات فوق، به نظر میرسد بیانیه تشکیل «گروه حامیان تأسیس کنفدراسیون انجیاوهای توسعهگرا» ارزش آن را داشته باشد که به این وسیله در اختیار افکار عمومی قرار بگیرد. متن این بیانیه:
در سومین نشست هسته اولیه گروه حامیان تأسیس کنفدراسیون «ان،جی،اوِ»های توسعهگرا که شامگاه پنجشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۳ در دفتر کادرها برگزار شد، عوامل ناکارآمدی «ان.جی.او»های ایران، به طور کلی، و به ویژه، «ان.جی.او»هایی که هدف خود را تلاش برای توسعه پایدار ایران تعیین کردهاند، مورد بررسی قرار گرفت.
از منظر «جهش فرهنگی»، یکی از عوامل ناکارآمدی انواع جوامع مردم خودقانونگذار، و از جمله انجیاوهای ایرانی که میتوان نسبت به رفع آن اقدامات مؤثری انجام داد، ناآشنایی بنیانگذاران و دستدرکاران این سازمانها با قواعد دموکراسی است. در نتیجه، یکی از نخستین وظایف هسته اولیه گروه حامیان تأسیس کنفدراسیون «ان.جی.او»های توسعهگرای ایران این است که با رهبران منتخب «ان.جی.او»ها تماس گرفته شود و نسبت به معرفی سواد دموکراسی به آنان به نحوی اقدام شود تا تشویق شوند به عنوان یکی از اعضای گروه حامیان تأسیس کنفدارسیون ان.جی.اوهای توسعهگرا، در روند تأسیس این کنفدراسیون مشارکت کنند و در جریان همین مشارکت، در عمل، با قواعد دموکراسی آشنا شوند. بعد از آن چه اتفاقی رخ خواهد داد. این نوشته به همین موضوع میپردازد و نشان میدهد چرا گروه حامیان تأسیس کنفدراسیون ان.جی.اوهای توسعهگرا، پس از درک قواعد دموکراسی به مثابه یک منظومه حقوقی پیچیده باید نسبت به تدوین «مانیفست توسعه ایران» اقدام کند و بعد از این مرحله است که میتوان نسبت به تأسیس این کنفدراسیون اقدام مؤثر انجام داد.
fa
اخبار ساخت جوامع طراز نوین
کنفدراسیون انجیاوهای توسعهگرا
?